VAD ÄR GAINOMAX?

Gainomax är Sveriges mest kända varumärke inom sport- och träningskost och är marknadsledande inom återhämtningsdryck. Gainomax har sedan 1990 varit uppskattat av såväl motionärer som toppatleter.

Gainomax har produkter för återhämtning efter träning och funktionella mellanmål, alla fria från palmolja. Produkterna vänder sig till de som vill ha en aktiv livsstil där effekten av träningen spelar roll. Alla mjölkbaserade drycker är gjorda på mjölk från norrländska gårdar, i kartongförpackning med lågt klimatavtryck, det tror vi spelar roll. Produkterna är utvecklade i samråd med experter inom nutrition, för ett balanserat innehåll. Gainomax är ett svenskt varumärke ägt av Midsona.

HUR VI TÄNKER

Vi gillar träning. Väldigt mycket. Vi gillar att sätta mål och nå dem. Vi gillar att hitta rätt kombinationer och kost och vila för att maximera resultaten av ansträngningen. Vi gillar att peppa till träning. Och vi gillar att ha kul.

Vi tror nämligen inte att man behöver ta allt på största allvar bara för att man vill vara bäst. Snarare tror vi att hela poängen med att vara bäst är att man får göra precis som man vill då.

SPONSRING

På Gainomax älskar vi träning och vi vill hjälpa de som tränar att nå sina mål, oavsett nivå. Vi väljer ut ett antal samarbeten som vi sponsrar varje år. Vi sponsrar bland annat Svenska Ishockeyförbundet ex Damkronorna och Tre Kronor. Men även individuella atleter på elitnivå där vi bidrar med kunskap baserad på forskning om återhämtning och kost i samband med träning. Utöver det sponsrar vi också ett antal sportarrangemang varje år.

Vi får många förfrågningar om sponsring och samarbeten. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ytterligare ansökningar än de vi redan sponsrar. Det gäller både enskilda personer/influencers, föreningar, turneringar/lopp eller andra event. Vi önskar dig stort lycka till med träningen och/eller med eventet!